Job som frisørvikar

Ferie og fridage uden dårlig samvittighed, barselperiode med ro, fred og frihed, og pauser efter eget valg.

Når du selv vil bestemme

Er du til Frihed, Indtjening, Fleksibilitet og Bedre Helbred? Så skulle du måske blive frisørvikar i branchens eget vikarbureau, nemlig FlexFrisør. Er et vikarjob lige dig? – så opret din profil i dag.

Værdier

En bedre måde at arbejde på

Vi tror på mennesket bag en hver situation, og derfor bringer vi nedenstående værdier ind i alt hvad vi laver.

Frihed
Ferie og fridage uden dårlig samvittighed, barselsperiode med ro, fred og frihed, og pauser efter eget valg.
Indtjening
Få en høj fast timebetaling, startløn 175,- kroner. Du behøver ikke stresse over om du når provisionen.
Fleksibilitet
Du bestemmer selv arbejdsmængden, og forpligter dig ikke til mere end du selv vælger.
Helbred
Mindre stressende hverdag. Du arbejder den mængde du kan klare. Tag en fridag, når du har behov for det. Hold barsel, så længe som du behøver.

Kender du det?

Mange frisører er ofte meget hårdt spændt op i deres dagligdag; konkurrence, indtjening og kvalitetssikring er nogle af de faktorer, der præger den moderne frisør i dag. Som en del af et hårdtarbejdende team er det alt for ofte, at frisøren ikke søger om frihed i ”utide” og måske ikke altid tager de sygedage, der måtte være nødvendige. Frygten for at svigte kunderne, kollegaerne og mesteren sidder konstant i baghovedet. Stress er et velkendt fænomen blandt frisører. Fornemmelsen af dårlig samvittighed dukker op, så snart frisøren ”falder” udenfor det faste skema. Også ved barsel dukker problemet op; hvem skal tage mine kunder, mens jeg er væk? Hvor er mine kunder, når jeg kommer tilbage?

Det er derfor ofte, at beskeden om graviditet gives med bøjet nakke til mesteren. Som tingene ser ud i dag, løses problemerne omkring sygdom, impulsiv frihed eller barsel ved, at frisørerne deler kunderne imellem sig eller tilkalder kollegaer, der har fridag. Man kan sige, der er tale om en slags indbygget vikarordning, som efter nutidens normer er utilstrækkelig og i længden uholdbar. Det bremser muligheden for kundetilgang og dermed omsætningsfremgang for den enkelte frisør.

Tjen op til

200

kroner i timen

Som vikar hos FlexFrisør er din startløn 175,- kroner i timen. De første 3 mdr. som vikar ses som en prøvetid for både dig og os. Efter de 3 mdr., evaluerer vi sammen din opstart som vikar. Oven i timelønnen kommer feriepenge, PKS og SH.

Fra vikar til rekrutteret

Manglen på gode frisører kan mærkes i denne tid over hele landet. Det sidste års tid har der været en generel stor mangel på uddannede frisører. Dette er naturligvis noget, vi mærker i forbindelse med antallet af vikarforespørgelser fra vores kunder. Typisk er en vikarløsning en midlertidig løsning, men pga. efterspørgslen på frisørarbejdskraften, har vi den seneste tid ydet en del rekruttering. Det forekommer nemlig tit at Salonen, hvor vikaren er på opgave, bliver så glade for vores vikar, at de ganske enkelt ønsker at rekruttere denne.

Bliv headhuntet

En udvikling vi naturligvis kun er glade for, da det jo viser at vi har de rigtige frisører i vores stand. Så det at være vikar kan faktisk ende med et fast job, i så fald, at du ønsker det. Vikaren er jo naturligvis frit stillet, om denne ønsker at acceptere rekrutteringen. Alle frisørsvende kan blive skrevet op i vores emnedatabase. Som kandidat i vores emnedatabase vil man blive kontaktet, i så fald af at ens profil passer til en forespørgelse fra en salon. På den måde kan du ende med at blive Headhuntet eller Rekrutteret.

At være vikar kræver mere af mig end, hvis jeg stod det samme sted dag ind og dag ud. Som vikar skal jeg kunne omstille mig til de forskellige saloner. Selvom man kun skulle være i en salon nogle få dage, så er det vigtigt at man indstiller sig til deres miljø.

Kamilla G. Ploug

Vikar