Velkommen til FlexFrisør!

Et vikarbureau, der hver eneste dag hjælper saloner over hele landet.

FlexFrisør har telefontid: Mandag - Fredag
kl. 8:30 - 16:00

Telefon: +45 7024 2470

Mail: info@flexfrisor.dk

FlexFrisør fungerer som koordinator imellem kunden (firsørmesteren) og assistenten (frisøren). Dettebliver gjort fra vores hovedkontor i Charlottenlund, hvorfra vi hver dag hjælper frisører og mestre i hele landet. Er du i eller på vej ind i frisørbranchen, så ansøg og opret en bruger på FlexFrisør. Når du er oprettet i vores system, har du muligheden for at enten at finde arbejde eller oprette forbindelse til en frisør.

Faget beskæftinger i dag godt 12.000 organiserede frisører og mestre.

Et vikarbureau for frisørfaget skal medvirke til at gøre det nemmere og mere overskueligt for den enkelte, det vil forbedre forholdene omkring frihed, indtjening, fleksibilitet og helbred, 4 faktorer som unægtelig er meget vigtige byggesten hos os alle.

Mission

Vores mission

Vores mission er at skabe en platform, der giver frisører mulighed for at styre deres egen karriere og arbejdstid, samtidig med at vi hjælper salon- og mesterindehavere med at finde de rette frisører til deres team. Vi stræber efter at skabe et stærkt netværk og fællesskab af frisører, der kan dele viden, inspirere hinanden og løfte branchen som helhed. Vi ønsker at effektivisere og forbedre arbejdsgangen i frisørbranchen, så der er mere tid til kreativitet, fleksibilitet og arbejdsglæde. Gennem vores platform vil vi skabe en ny standard for frisørarbejde, hvor fleksibilitet og frihed er nøgleelementer, og hvor frisører kan blive den bedste udgave af sig selv

Vision

Vores Vision

Vores vision hos Flex Frisør er at revolutionere frisørbranchen ved at skabe en fleksibel og innovativ platform, der forbinder frisører og saloner på en unik måde. Vi stræber efter at være det foretrukne valg for både frisører og salon, der ønsker frihed, fleksibilitet og muligheden for at skabe deres drømme i frisørbranchen.

Mød teamet

Vi er en dynamisk gruppe af individer, der brænder for det, vi laver, og dedikeret til at levere de bedste resultater for vores kunder.

  • Mathilde Kofod

    Projektleder & Marketing manager

  • Kasper Kisum

    Partner & CEO

  • Jesper Kisum

    Partner